VERANDOS-STIKLINIMAS

Terasa – puiki galimybė praplėsti gyvenamąjį plotą individualiame name ar daugiabutyje, bei suteikti papildomos naudingos erdvės.Tikrieji terasų mėgėjai neatsisako galimybės mėgautis šios zonos privalumais ištisus metus ir apšiltinę bei įrengę tinkamą šildymą terasose sukuria nedidelius žiemos sodus, įsirengia valgomuosius. 

Pagamintos iš ilgaamžių Švediškų aliuminio profilių, nereikalaujančių jokios papildomos priežiūros.

Patikimos,Austrijoje pagamintos berėmės stumdomos terasų sistemos yra pritaikytos atlaikyti dideles vėjo apkrovas.Stumdomosios sistemos lengvai darinėjasi,bėgeliai,kurių,beje,nereikia reguliuoti,nesusidėvi. Gaminami su 10mm grūdintu stiklu .Tinkama ir mediniams statiniams, sistema atspari medžio pokyčiams, todėl mėgausitės puikiai veikiančia veranda …

Terasų stoginių, verandų stiklinimas aliuminio sistemomis.Mes siūlome stoginių, pastogių sienelių stiklinimą rėminėmis ir berėmėmis stumdomomis aliuminio sistemomis su 4mm arba 10mm grūdintu stiklu.Tai reiškia,kad  galite konvertuoti mūsų stoginę i verandą.

Berėmės stumdomos sistemos

Rėminės stumdomos sistemos

Lietuvoje gaminamiems stumdomų rėminių sistemų rėmams yra naudojami tvirti,kokybiški aliuminio profiliai,kurių spalva visiškai sutampa su jūsų stoginės spalva .Dėl sandarių rėmų į verandos vidų neįskrenda vabzdžiai ,neprisninga sniego.Gaminami su 4mm grūdintu stiklu.

Dėmesio: veranda statoma dviem etapais: iš pradžių pastatoma stoginė , po to stiklinami šonai. Profesionali ir patyrusi komanda pasirūpins Jūsų stiklinimo poreikiais. Susisiekime dabar!

Rėminės stumdomos aliuminio sistemos.

Stumdomos sistemos, puikiai tinkančios norintiems saugumo ir ilgaamžiškumo. Iš šios sistemos gaminamos durys pasižymi aukštais techniniais parametrais.

Stumdoma berėmė arba rėminė aliuminio profilio sistema stiklinimui. Tvirta ir ilgaamžė aliuminio konstrukcija su bėgeliais. Greitas, patogus ir lengvas aliuminės stoginės, medinės stoginės šonų stiklinimo būdas.

Pakils ne tik estetinė, bet ir ekonominė jūsų namo vertė. Elegantiško dizaino konstrukcija pagaminta iš aukštos kokybės aliuminio profilių. 

KILO KLAUSIMŲ? KONSULTACIAJA TEL +37064619129